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Example of menus

The menus are indicative, the company reserves the right to replace an ingredient or dish in accordance with the total calorie content of the menu. The recommended crispy and cereal breads are supplied by the company and their nutritional value is included in the total caloric content.

Les menus sont à titre indicatif, la société se réserve le droit de remplacer un ingrédient ou un plat en fonction de la teneur totale en calories du menu. Les pains croustillants et aux céréales recommandés sont fournis par la société et leur valeur nutritionnelle est incluse dans le contenu calorique total. 

20/09/2021 (Menu 1)

1. Cottage cheese with arugula and walnut pesto

Ingredients: Cottage cheese, Arugula, Lemon juice, Olive oil, Nuts, Salt

*We recommend to enjoy with sesame crunchy bread

Allergens: Milk, Nuts

1. Cottage cheese au pesto de roquette et noix

Ingrédients: Cottage cheese, Roquette, Jus de citron, Huile d'olive, Noix, Sel

*Nous vous recommandons de manger avec du pain croquant sésame 

Allergènes: Lait, Fruits à coque

2. Homemade cake with cottage cheese and cherries 

Ingredients: Cottage cheese, Cherry, Egg white, Corn flour, Agave syrup, Agar-agar 

Allergens: Milk, Eggs

2. Tarte maison au fromage et aux cerises 

Ingrédients: Fromage Cottage, Cerise, Blanc d'oeuf, Farine de mais, Sirop d'agave, Agar-agar 

Allergènes: Lait, Oeufs

3. Baked cod with pea cream

Ingredients: Pea, Water, Cod, Salt, Olive oil, White pepper

*Reheat in the microwave 2 min 900W or in the oven 8 min at 120 ° C.

Allergens: Milk, Fish

3. Cabillaud au four avec la crème de petit pois

Ingrédients: Petit pois, Eau, Cabillaud,  Sel, Huile d'olive, Poivre blanc

*Réchauffer au micro-onde 2 min 900W ou au four 8 min à 120 °C.

Allergènes: Lait, Possons

4. Ricotta and pistachio tartlets

Ingredients: Ricotta, Mascarpone, Filo paste, Agave syrup, Egg white, Lime, Pistachio

Allergens: Gluten, Milk, Pistachio

4. Tartelettes à la ricotta et pistaches

Ingrédients: Ricotta, Mascarpone, Pâte Filo, Sirop d'agave, Blanc d'oeuf, Citron verte, Pistache            
Allergènes: Gluten, Lait, Pistache

5. Beef stew with lentil penne

Ingredients: Tomato, Lentil penne, Beef (Switzerland), Onion, Parmesan, Adjika

*Reheat in the microwave 2 min 900W or in the oven 6 min at 120 ° C.

Allergens: Milk

5. Ragoût de bœuf aux penne de lentilles

Ingrédients: Tomate, Penne de lentilles, Boeuf (Suisse), Oignon, Parmesan, Adjika

*Réchauffer au micro-onde 2 min 900W ou au four 6 min à 120 °C.

Allergènes: Lait

On the 2000 and 2500 kcal menus: 

6. Buckwheat tabbouleh with duck confit

Ingredients: Green buckwheat, Cucumber, Tomato, Duck confit (France), Lemon juice, Olive oil, Ponzu Yuzu sauce, Salt, Thyme, Parsley, Coriander, Sesame oil, Ginger, Sesame

Allergens: Sesame, Soya

Dans les menus de 2000 et 2500 kcal: 

6. Taboulé de sarrasin au confit de canard

Ingrédients: Sarrasin vert, Concombre, Tomate, Canard confit (France), Jus de citron, Huile d'olive, Ponzu Yuzu sauce, Sel, Thym, Persil, Coriandre, Huile de sésame, Gingembre, Sésame

Allergènes: Sésame, Soja

21/09/2021 (Menu 2) 

1. Egg whites' omelet with spinach

Ingredients: Egg white, Spinach, Dried Tomato, Olive oil, Salt, White pepper

*Reheat in the microwave 2 min 900W or in the oven 5 min at 120 ° C.

**We recommend to enjoy with cereal bread

Allergens: Eggs

1. Omelette blanche aux épinards

Ingrédients: Blanc d'oeuf, Epinard, Tomate séchée, Huile d'olive, Sel, Poivre blanc

*Réchauffer au micro-onde 2 min 900W ou au four 5 min à 120 °C. 

**Nous vous recommandons de manger avec du pain céréales 

Allergènes: Oeufs

2. Juicy smoothie with basil 

Ingredients: Apple, Banana, Carrot juice, Cucumber, Water, Basil, Ginger

2. Smoothie juteux au basilic 

Ingrédients: Pomme, Banane, Jus de carotte, Concombre, Eau, Basilic, Gingembre 

3. Sweet Potato and Cauliflower Curry with Beef Jerky

Ingredients: Coconut milk, Water, Potato, Cauliflower, Beef (Switzerland), Ginger, Soy sauce, Curry pate, Turmeric, Kefir leaf, King massala, White pepper

*Reheat in the microwave 2 min 900W or in the oven 8 min at 120 ° C.

Allergenes: Soya, Gluten

3. Curry de patate douce et de chou-fleur avec de Jerky de bœuf

Ingrédients: Lait de coco, Eau, Patate, Chou-fleur, Bœuf (Suisse), Gingembre, Sauce soja, Curry pate, Curcuma, Kéfir feuille, King massala, Poivre blanc

*Réchauffer au micro-onde 2 min 900W ou au four 8 min à 120 °C. 

Allergènes: Soja, Gluten

4. Strawberry and mozzarella salad

Ingredients: Strawberry, Mozzarella, Arugula, Basil, Balsamic caramel, Mint

Allergens: Milk

4. Salade aux fraises et au mozzarella

Ingrédients: Fraise, Mozzarella, Roquette, Basilic, Caramel balsamique, Menthe

Allergènes: Lait

5. Tartlet with smoked salmon

Ingredients: Egg, Milk, Potato, Filo Pastry, Smoked Salmon (Salmo salar, Scotland, Norway), Onion

Allergens: Milk, Eggs, Fish, Gluten

*Reheat in the microwave 1 min 900W or in the oven 3 min at 120 ° C.

5. Tartelette au saumon fumé

Ingrédients: Oeuf, Lait, Pomme de terre,   Pâte Filo, Saumon fumè (Salmo salar, Ecosse, Norvège), Oignon 

Allergènes: Lait, Oeufs, Poissons, Gluten

*Réchauffer au micro-onde 1 min 900W ou au four 3 min à 120 °C.

On the 2000 and 2500 kcal menus: 

6. Chicken salad with avocado and yogurt-mustard sauce

Ingredients: Chicken (France, Slovakia), Spinach, Avocado, Sun-dried tomatoes, Yogurt, Lemon juice, Dijon mustard, Salt, Turmeric, White pepper

Allergens: Milk, Mustard

Dans les menus de 2000 et 2500 kcal: 

6. Salade de poulet à l'avocat et sauce yaourt-moutarde

Ingrédients: Poulet (France, Slovakia), Epinard, Avocat, Tomates séchées, Yaourt, Jus de citron, Moutarde de Dijon, Sel, Curcuma, Poivre blanc

Allergènes: Lait, Moutarde

22/09/2021 (Menu 3)

1.Creamy cheese & spinach quesadilla

Ingredients: Water, Spinach, Cream, Scamorza cheese, Tortillas galette, Salt, Espelette pepper, Cinnamon, White pepper

Allergens: Milk, Gluten

*Reheat in the microwave for 2 min 900W or in the oven for 6 min at 120 ° C.

1. Quésadilla aux épinards crémeux au fromage

Ingrédients: Eau, Epinard, Crème, Fromage Scamorza, Tortillas galette, Sel, Piment d'Espelette, Cannelle, Poivre blanc

Allergènes: Lait, Gluten

*Réchauffer au micro-onde 2 min 900W ou au four 6 min à 120 °C.  

2. Carrot muffin 

Ingredients: Carrot, Yogurt, Wheat Flour, Egg, Egg Yolk, Raisins, Agave Syrup, Bicarbonathe 

Allergens: Milk, Eggs, Gluten

2. Muffin de carrotte

Ingrédients: Carotte, Yaourt, Farine de blé, Oeuf, Jaune d’œufe, Raisin sec, Sirop d’agave, Bicarbonathe 

Allergènes: Lait, Oeufs, Gluten

3. Beef with buckwheat and porcini mushrooms

Ingredients: Water, Buckwheat, Ceps, Beef (Switzerland), Onion, Tomato, Olive oil, Adjika, Salt, Parsley, White pepper

*Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C. 

3. Bœuf au sarrasin et cèpes

Ingrédients: Eau, Sarrasin, Cèpes, Boeuf (Suisse), Oignon, Tomate, Huile d'olive, Adjika, Sel, Persil, Poivre blanc 

*Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C. 

4. Raspberry-chocolate cream

Ingredients: Ricotta, Agave syrup, Fresh raspberries, Cocoa, Mint

Allergens: Milk 

4. Crème de caillé chocolat framboise

Ingrédients: RIcotta, Sirop d'agave, Framboises fraîches, Cacao, Menthe

Allergènes: Lait

5. Broccoli with oyster sauce and grilled turkey

Ingredients: Broccoli, Turkey (Germany), Oyster sauce, Olive oil, Salt, Thyme, Almonds

*Eat cold or reheat in the microwave 2 min 900W or in the oven 6 min at 120 ° C.

** We recommend to enjoy with cereal bread

Allergens: Molluscs, Soya, Gluten, Nuts

5. Brocoli à la sauce huitre et dinde grillée

Ingrédients: Brocoli, Dinde (Allemagne), Sauce huîtres, Huile d'olive, Sel, Thym, Amande

*Manger froid ou réchauffer au micro-onde 2 min 900W ou au four 6 min à 120 °C. 

**Nous vous recommandons de manger avec du pain céréales

Allergènes: Mollusques, Soja, Gluten, Fruits à coque

On the 2000 and 2500 kcal menus: 

6. Baked vegetable salad with pike-perch fries

Ingredients: Pike-perch (Stizostedion Lucioperca, Russia), Zucchini, Pepper, Green peas, Red onion, Sweet pepper sauce, Olive oil, Corn starch, Sesame, White pepper

* We recommend to enjoy with sesame crunchy bread

Allergens: Sesame, Fish, Gluten

Dans les menus de 2000 et 2500 kcal: 

6. Salade de légumes et frites de sandre

Ingrédients: Sandre (Stizostedion Lucioperca, Russie), Courgette, Poivron, Petits pois, Oignon rouge, Sauce au piment doux, Huile d'olive, Amidon de maïs, Sésame, Poivre blanc

*Nous vous recommandons de manger avec du pain croquant sésame

Allergènes: Sésame, Poissons, Gluten

23/09/2021 (Menu 4)

1. Zucchini blinis with smoked salmon

Ingredients: Potatoes, Zucchini, Egg white, Corn flour, Smoked salmon (Salmo salar, Scotland, Norway), Sour cream, Flax seeds, Salt, Paprika

Allergenes: Milk, Eggs, Fish

*Reheat blinis in the microwave 2 min 900W or in the oven 6 min at 120 ° C. 

1. Blinis de courgettes au saumon fumé

Ingrédients: Pommes de terre, Courgette, Blanc d'oeuf, Farine de maïs, Saumon fumé (Salmo salar, Ecosse, Norvège), Demi-crème acidulée, Graines de lin, Sel , Paprika

Allergènes: Lait, Oeufs, Poissons

*Réchauffer les blinis au micro-onde 2 min 900W ou au four 6 min à 120 °C. 

2. Homemade granola with cherries yogurt

Ingredients: Yogurt, Oatmeal, Cherries, Agave syrup, Raisin, Cinnamon

Allergenes: Milk, Gluten

2. Granola fait-maison au yogourt aux cerises

Ingrédients: Yaourt, Flocons d'avoine, Cerises, Sirop d'agave, Raisin sec, Cannelle  

Allergènes: Lait, Gluten

3. Beef Stroganoff and celery puree

Ingredients: Celery root, Water, Beef (Switzerland), Button mushroom, Onion, Cream, Salt, White pepper

Allergenes: Milk, Celery

*Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C. 

3. Stroganoff du boeuf et la purée de céleri

Ingrédients: Racine de céleri, Eau, Bœuf (Suisse), Champignon de Paris, Oignon, Crème, Sel, Poivre blanc

Allergènes: Lait, Céleri

*Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C.

4. Banana and oat tiramisu

Ingredients: Banana, Mascarpone cheese, Oat flour, Half cream, Egg white, Gybiscus 

Allergenes: Milk, Gluten, Eggs

4. Tiramisu aux bananes et avoine

Ingrédients: Banane, Fromage mascarpone, Farine d'avoine, Demi-crème, Blanc d'œuf, Gybiscus

Allergènes: Lait, Gluten, Oeufs

5. Turkey schnitzel

Ingredients: Turkey (Germany), Egg white, Corn flour,  Mixed Salade, Cherry tomatoes, Balsamic vinegar, Olive oil, White pepper

Allergenes: Eggs

5. Schnitzel de dinde

Ingrédients: Dinde (Allemagne), Blanc d'oeuf, Farine de maïs, Salade mêlée, Tomates cerise, Vinaigre balsamique, Huile d'olive, Poivre blanc

Allergènes: Oeufs

On the 2000 and 2500 kcal menus: 

6. Pumpkin, tofu and avocado salad

Ingredients: Pumpkin, Tofu, Lemon juice, Spinach, Avocado, Honey, White pepper

* We recommend to enjoy with cereal bread

Allergenes: Soya, Gluten, Nuts

Dans les menus de 2000 et 2500 kcal: 

6. Salade de courge, tofu et avocat

Ingrédients: Courge, Tofu, Jus de citron, Epinard, Avocat, Miel, Poivre blanc 

*Nous vous recommandons de manger avec du pain céréales

Allergènes: Soja, Gluten, Fruits à coque

 24/09/2021 (Menu 5)

1. Shakshuka with poached eggs and rillette

Ingredients: Tomato, Water, Egg, Chichen (France), Pepper, White onion, Onion, Salt, Agave syrup, Olive oil, Lemongrass, Coriander, White pepper

*Reheat in the microwave 1 min 900W or in the oven 3 min at 110 ° C.

* We recommend to enjoy with sesame crunchy bread

Allergenes: Eggs, Gluten, Sesame

1. Shakshuka aux œufs pochés et rillette

Ingrédients : Tomate, Eau, Œuf, Poulet (France), Poivron, Oignon blanc, Oignon, Sel, Sirop d'agave, Huile d'olive, Citronnelle, Coriandre, Poivre blanc 

*Réchauffer au micro-onde 1 min 900W ou au four 3 min à 110 °C.

*Nous vous recommandons de manger avec du pain croquant sésame

Allergènes: Oeufs, Gluten, Sésame

2. Oat pancake and homemade cherry confit

Ingredients: Oatmeal, Yogurt, Water, Cherries, Egg white, Agave syrup, Baking powder, Pectin, Salt

Allergenes: Lait, Gluten, Eggs

*Reheat pancakes in the microwave 1 min 900W or in the oven 8 min at 110 ° C.

2. Crêpes à l'avoine et confit de cerices fait-maison

Ingrédients : Farine d'avoine, Yaourt, Eau, Cerices, Blanc d'oeuf, Sirop d'agave, Baking powder, Pectine, Sel

Allergènes: Lait, Gluten, Oeufs

*Réchauffer les crêpes au micro-onde 1 min 900W ou au four 8 min à 110 °C.

3. Wild rice paella with seafood

Ingredients: Wild rice, Coconut milk, Water, Prawns, Mussels, Tomato, Tom Yam, Ginger, Salt, White pepper

Allergenes: Crustaceans, Molluscs, Soya

*Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C.

3. Paëlla de riz sauvage aux fruits de mer

Ingredients: Riz sauvage, Lait de coco, Eau, Crevettes, Moules, Tomate, Tom Yam, Gingembre, Sel, Poivre blanc

Allergènes: Crustacés, Molluscues, Soja

*Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C. 

4. Chia pudding, mango-orange sauce 

Ingredients: Mango, Orange juice, Water, Coconut milk, Agave syrup, Chia, Mint

4. Pudding au chia, sauce mangue-orange  

Ingredients: Mangue, Jus d'orange, Eau, Lait de coco, Sirop d'agave, Chia, Menthe

5. Honey mustard chicken and stuffed mushrooms

Ingredients: Chicken (France), Paris mushroom, Arugula, 0% yogurt, Honey, Dijon mustard, Apple cider vinegar, Parmesan, Olive oil, Coriander, Parsley, White pepper

* We recommend to enjoy with cereal bread 

Allergenes: Milk, Mustard, Gluten, Nuts

5. Poulet miel moutarde et les champignons farcis

Ingredients: Poulet (France), Champignon de Paris, Roquette, Yaourt 0%, Miel, Moutarde de Dijon, Vinaigre de cidre de pomme, Parmesan, Huile d'olive, Coriandre, Persil, Poivre blanc

*Nous vous recommandons de manger avec du pain céréales

Allergènes: Lait, Moutarde, Gluten, Fruits à coque

On the 2000 and 2500 kcal menus: 

6. Caesar with shrimps 

Ingredients: Salad, Shrimps, Bread, Tomatoes, Cream, Parmesan, Mustard, Lemon juice, Salt, White pepper

Allergenes: Crustanceans, Mustard, Gluten, Milk

 

Dans les menus de 2000 et 2500 kcal: 

6. Caesar aux crevettes 

Ingredients: Salade, Crevettes , Pain de mie, Tomates , Creme, Parmesan, Moutard, Juice de citron, Sel, Poivre blanc

Allergènes: Crustancés, Moutard, Gluten, Lait

25/09/2021 (Menu 6)

1. Crab cream with crunchy breads 

Ingredients: Meat crab, Eggs, Philadelphia, Kimchi sauce 

We recommend to enjoy wtih sesame crunchy bread

Allergens: Gluten, Crustaceans, Eggs, Sesame, Milk

1. La crème de crabe avec pains croquants

Ingredients: Crabe chair, Oeufs, Philadelphia, Sauce Kimchi

Nous vous recommandons de manger avec du pain croquant sésame

Allergènes: Gluten, Crustacés, Oeufs, Sésame, Lait

2. Protein-Smoothie 

Ingredients: Orange juice, Banana, Puree mango, Pea protein, Almonds

Allergenes: Almonds

2.  Smoothie aux protéines

Ingredients: Jus d'orange, Banane, Mangue puree, Protéine de pois, Amande    Allergènes: Amande

Allergènes: Amande

3. Tomato Perlotto with Chichen Stew

Ingredients: Water, Chicken (France), Tomato, Pearl barley, Onion, Olive oil, Adjika, Citronella, Butter, Parsley, White pepper

Allergenes: Gluten, Milk

*Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C.

3. Perlotto aux tomates avec ragoût de poulet

Ingredients: Eau, Poulet (France), Tomate, Orge perlé, Oignon, Huile d'olive, Adjika, Citronnelle, Beurre, Persil, Poivre blanc

Allergènes: Gluetn, Lait

*Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C. 

4. Chocolate fruit salad

Ingredients: Pineapple, Strawberry, Raspberry, Blackberry, Chocolate, Water, Cream

Allergenes: Milk 

4. Salade de fruits au chocolat

Ingrédients: Ananas, Fraise, Framboise, Mûre, Chocolat, Eau, Crème

Allergènes: Lait

5. Turkey meatballs with quinoa and bechamel sauce

Ingredients: Water, Turkey (Germany), Zucchini, Quinoa, Homemade béchamel sauce (milk, butter, flour, salt, ground white pepper, ground nutmeg), Onion, Salt, White pepper

Allergenes: Milk, Gluten

*Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C.

5. Boulettes de dinde au quinoa et sauce béchamel

Ingredients: Eau, Dinde (Allemagne), Courgette, Quinoa, Sauce béchamel faite-maison (lait, beurre, farine, sel, poivre blanc moulu, muscade moulu), Oignon, Sel, Poivre blanc

Allergènes: Lait, Gluten

*Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C. 

On the 2000 and 2500 kcal menus: 

6. Piedmonts' salad with salmon

Ingredients: Potatoes, Carrot, Salmon (Salmo salar, Scotland, Norway), Egg, Greek yogurt, Red onion, Dijon mustard, Olive oil, Salt, White pepper

* We recommend to enjoy with sesame crunchy bread

Allergenes: Fish, Eggs, Milk, Mustard, Gluten, Sesame

Dans les menus de 2000 et 2500 kcal: 

6. Salade piémontaise au saumon

Ingredients: Pommes de terre, Carotte, Saumon (Salmo salar, Ecosse, Norvège), Œuf, Yaourt grec, Oignon rouge, Moutarde de Dijon, Huile d'olive, Sel, Poivre blanc

*Nous vous recommandons de manger avec du pain croquant sésame

Allergènes: Poissons, Oeufs, Lait, Moutarde, Gluten, Sésame

26/09/2021 (Menu 7) 

1.Tuna wrap

Ingredients: Spinach, Tuna, Tortilla, Yogurt, Cucumber, Parsley, Dijon mustard, Grain mustard, White pepper

Allergenes: Gluten, Fish, Milk, Mustard

1. Wrap au thon

Ingredients: Epinard, Thon, Tortilla, Yaourt, Concombre, Persil, Moutarde de Dijon, Moutarde en grain, Poivre blanc 

Allergènes: Gluten, Poisson, Lait, Moutarde 

2. Apple pie

Ingredients: Oatmeal, Cottage cheese, Apple, Egg white, Butter, Lemon juice, Agave syrup, Oat, Baking powder, Salt

Allergenes: Gluten, Milk, Eggs

2. Tarte aux pommes

Ingredients: Farine d'avoine , Cottage cheese , Pomme, Blanc d'oeuf, Beurre, Jus de citron, Sirop d'agave, Flocons d'avoine, Baking powder, Sel

Allergènes: Gluten, Lait, Oeufs

3. Cod with quinoa and coconut

Ingredients: Water, Cod (Gadus morhua, fished in the Northwest Atlantic with trawls), Quinoa, Coconut milk, Chuka salad, Butter, Parmesan, Tom Yam, Salt, White pepper

Allergenes: Fish, Milk, Soya, Gluten

*Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C.

3. Cabillaud au quinoa et coco

Ingredients: Eau, Cabillaud (Gadus morhua, peché dans l'Atlantique Nord-Ouest avec des chaluts), Quinoa, Lait de coco, Salade de chuka, Beurre, Parmesan, Tom Yam, Sel, Poivre blanc 

Allergènes: Poissons, Lait, Soja, Gluten

*Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C. 

4. Almond milk pannakota with berries

Ingredients: Almond milk, Strawberry, Black Berry, Agave syrup, Gelatine

Allergenes: Almonds

4. Panacotta au lait d'amande avec des baies

Ingredients: Lait d'amande, Fraise, Black Berry, Sirop d'agave, Gelatine

Allergènes: Amande

5. Hungarian celery goulash

Ingredients: Water, Pepper, Beef (Switzerland), Carrot, Celery, Onion, Tomato, Flour, Olive oil, Red chili, Salt, Parsley, Cumin, White pepper

Allergenes: Celery, Gluten

*Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C.

5. Goulache hongrois au céleri

Ingredients: Eau, Poivron, Bœuf (Suisse), Carotte, Céleri, Oignon, Tomate, Farine, Huile d'olive, Chili rouge, Sel, Persil, Cumin, Poivre blanc 

Allergènes: Céleri, Gluten

*Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C. 

On the 2000 and 2500 kcal menus: 

6. Spring roll with homemade turkey ham and vegetables

Ingredients: Turkey (Germany), Carrot, Sweet pepper sauce, Iceberg lettuce, Rice paper, Thyme, Sesame oil

Allergenes: Sesame

Dans les menus de 2000 et 2500 kcal: 

6. Rouleau de printemps avec jambon de dinde fait maison et légumes

Ingredients: Dinde (Allemagne), Carotte, Sauce au piment doux, Laitue Iceberg, Feuille de riz, Thym, Huile de sésame

Allergènes: Sésame

27/09/2021 (Menu 8) 

1. Mixed salad, roast beef with peanut sauce

Ingredients: Salad mix, Beef (Switzerland), Cherry tomato, Honey, Lemon juice, Peanut paste, Salt

*We recommend to enjoy with sesame crunchy bread 

Allergenes: Peanuts, Gluten, Sesame

1. Salade mêlée, rôti de bœuf sauce aux cacahuètes

Ingredients: Mix salade, Bœuf (Suisse), Tomate cerise, Miel, Jus de citron, Pâte d'arachide, Sel

*Nous vous recommandons de manger avec du pain croquant sésame

Allergènes: Arachides, Gluten, Sésame

2. Blueberry tofu club sandwich

Ingredients: Blueberries, Sandwich bread, Tofu, Agave syrup, Pectin

Allergenes: Gluten, Soya, Milk

2. Club sandwich myrtilles tofu

Ingredients: Myrtilles, Pain de mie, Tofu, Sirop d'agave, Pectine

Allergènes: Gluten, Soja, Lait

3. Beef stroganoff with vegetable puree

Ingredients: Cauliflower, Water, Beef (Switzerland), Sour cream - sour, Onion, Salted cucumber, Olive oil, Salt, Corn flour, White pepper

Allergenes: Milk

*Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C.

3. Boeuf stroganoff avec purée de légumes

Ingredients: Chou-fleur, Eau, Bœuf (Suisse), Crème sure - aigre, Oignon, Concombre salé, Huile d'olive, Sel, Farine de maïs, Poivre blanc

Allergènes: Lait 

*Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C. 

4. Tangerine jelly with cherry

Ingredients: Mandarin juice, Cherry, Agave syrup, Agar-agar

 

4. Gelée de mandarine aux cerises

Ingredients: Jus de mandarine, Cerise, Sirop d'agave, Agar-agar

5. Moroccan plate: Bissara, Zaalouk and baked turkey

Ingredients: Eggplant, Coconut beans, Turkey (Germany), Tomato, Tahini pasta (sesame), Salt, Pepper, Paprika, Cumin, Ginger, Thyme, White pepper

*Reheat in the microwave for 3 min 900W or in the oven for 10 min at 120 ° C.

**We recommend to enjoy with cereal bread

Allergenes: Gluten, Nuts, Sesame

5. Assiette marocaine: Bissara, Zaalouk et dinde cuite au four

Ingredients: Aubergine, Haricots coco, Dinde (Allemagne), Tomate, Pâtes tahini (sésame), Sel, Curcuma, Poivre,  Paprika, Cumin, Gingembre, Thym, Poivre blanc 

*Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C. 

**Nous vous recommandons de manger avec du pain céréales

Allergènes: Gluten, Fruits à coque, Sésame

On the 2000 and 2500 kcal menus: 

6. Whiting with lemongrass and fennel

Ingredients: Whiting (Merlangius Marlangus FA027 North East Atlantic Trawl), Water, Fennel, Orange juice, Olive oil, Lemongrass, Agave syrup, Salt

Allergenes: Fish

*Reheat in the microwave for 3 min 900W or in the oven for 10 min at 120 ° C.

Dans les menus de 2000 et 2500 kcal: 

6. Merlan à la citronnelle et fenouil

Ingredients: Merlan (Merlangius Marlangus FA027 Atlantique Nord Est Chalut), Eau, Fenouil, Jus d'orange, Huile d'olive, Citronnelle, Sirop d'agave, Sel

Allergènes: Poissons

*Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C.

28/09/2021 (Menu 9) 

1. Spinach and Parmesan Quinoa Pie

Ingredients: Quinoa, Spinach, Parmesan, Egg, Salt, White pepper

Allergenes: Egg, Milk

1. Tarte au quinoa aux épinards et au parmesan

Ingrédients: Quinoa, Epinard, Parmesan, Oeuf, Sel, Poivre blanc 

Allergènes: Oeuf, Lait

2. Apple-pineapple smoothies

Ingredients: Apple, Pineapple juice, Water, Flax seeds, Ginger

2. Smoothies pomme-ananas 

Ingrédients: Pomme, Jus d’ananas, Eau, Lin, Gingembre

3. Shanghai-style Chicken Rice

Ingredients: White rice, Egg white, Chicken (France), Leeks, Carrot, Soy sauce, Sesame oil, Sesame, White pepper

Allergenes: Eggs, Soya, Sesame, Gluten

*Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C.

3. Riz au poulet à la Shangaï

Ingrédients: Riz blanc, Blanc d'œuf, Poulet (France), Poireaux, Carotte, Sauce soja, Huile de sésame, Sésame, Poivre blanc moulu

Allergènes: Oeufs, Soja, Sésame, Gluten

*Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C. 

4. Cheesecake

Ingredients:  Ricotta, 0% Yogurt, Blueberry, Oatmeal, Apples, Egg white, Agave syrup, Gelatin, Baking powder, Agar-Agar

Allergenes: Gluten, Milk, Eggs

4. Cheesecake 

Ingrédients: Ricotta, Yaourt 0%, Myrtille, Flocons d’avoine, Pommes, Blanc d’œuf, Sirop d’agave, Gélatine, Baking powder, Agar-Agar

Allergènes: Gluten, Lait, Oeufs

5. Courge stew with oyster mushrooms and beef 

Ingredients: Water, Courge, Pepper, Beef tongue (Switzerland), Oyster mushrooms, Tomato, Onion, Olive oil, Salt, white pepper

* Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C.

5. Ragoût de courge aux pleurotes et langue de bœuf 

Ingrédients: Eau, Butternut, Poivron, Langue de bœuf (Suisse), Pleurotes, Tomate, Oignon, Huile d'olive, Sel, Poivre blanc moulu

*Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C. 

On the 2000 and 2500 kcal menus: 

6. Papaya salad with shrimps

Ingredients: Papaya, Green beans, Prawns, Lime juice, Curry paste, Olive oil, Pepper, Coriander, Pine nuts

* We recommend to enjoy with sesame crunchy breads.

Allergenes: Crustaceans, Nuts, Gluten, Sesame

Dans les menus de 2000 et 2500 kcal: 

6. Salade de papaye aux crevettes 

Ingrédients: Papaya, Haricots verts, Crevettes, Jus de citron vert, Curry pate, Huile d'olive, Piment, Coriandre, Pignons de pin

*Nous vous recommandons de manger avec du pain croquant sésame.

Allergènes: Crustacés, Fruits à coque, Gluten, Sésame

29/09/2021 (Menu 10) 

1. Omelet with chicken, tomatoes and spinach

Ingredients: Chicken (France), Egg white, Milk, Tomato, Spinach, Olive oil, Salt, White pepper

Allergenes: Eggs, Milk

*Reheat in the microwave for 2 min 900W or in the oven for 6 min at 120 ° C.

1. Omelette au poulet, tomates et épinards

Ingredients: Poulet (France), Blanc d’oeuf, Lait, Tomate, Epinard, Huile d'olive, Sel, Poivre blanc

Allergènes: Lait, Oeufs

*Réchauffer au micro-onde 2 min 900W ou au four 6 min à 120 °C. 

2. Honey-cherries granola with baked sweet potato and almond milk

Ingredients: Almond milk, Potato, Oatmeal, Honey, Dried cherries, Salt

Allergenes: Nuts, Gluten

2. Granola au miel et cerises, patate douce au four et lait d’amande

Ingredients: Lait d'amande, Patate, Flocons d'avoine, Miel, Cerises séchées, Sel

Allergènes: Fruits à coque, Gluten

3. Lamb with buckwheat and topinambur

Ingredients: Water, Tobinambur, Buckwheat, Lamb (Australia, New Zeland), Cream, Olive oil, Adjika, Rosemary, White pepper

Allergenes: Milk

*Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C.

3. Sarrasin au topinambour et agneau

Ingredients: Eau, Topinambour, Sarrasin, Agneau (Australie, Nouvelle-Zélande), Crème, Huile d'olive, Adjika, Romarin, Poivre blanc

Allergènes: Lait

*Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C. 

4. Fruits & nuts truffles

Ingredients: Apple, Cranberries, Apricots, Prune, Cashews, Poppy

Allergenes: Nuts

4. Truffes de fruits secs et de noix

Ingredients: Pomme, Canneberges, Abricots, Pruneau, Noix de cajou, Pavot

Allergènes: Fruits à coque 

5. Fish and sweet potatoes with smoked paprika

Ingredients: Plaice fillet (Pleuronectes platessa FAO027 Denmark), Potato, Salt, Paprika

Allergenes: Fish

* Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C

5. Filet de plie et patates douce au paprika fumé

Ingredients: Filet de plie (Pleuronectes platessa FAO027 Danemark), Patate, Sel, Paprika

Allergènes: Poissons

* Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C. 

On the 2000 and 2500 kcal menus: 

6. Coleslaw with beef

Ingredients: White cabbage, Beef (Switzerland), Greek yogurt, Carrot, Dijon mustard, Raisin, Salt, Olive oil, Parsley, White pepper

* We recommend to enjoy with cereal bread

Allergenes: Gluten, Milk, Nuts, Mustard

Dans les menus de 2000 et 2500 kcal: 

6. Coleslaw au boeuf

Ingredients: Chou blanc, Boeuf (Suisse), Yaourt grec, Carotte, Moutarde de Dijon, Raisin sec, Sel, Huile d'olive, Persil, Poivre blanc

*Nous vous recommandons de manger avec du pain céréales

Allergènes: Gluten, Lait, Fruits à coque, Moutarde

30/09/2021 (Menu 11) 

1. Crunchy breads with avocado, ricotta and salmon

Ingredients: Roma salad, Green peas, Avocado, Ricotta, Lemon juice, Smoked salmon (Salmo salar, Scotland, Norway), Mint, Salt

*We recommend to enjoy with sesame crunchy bread

Allergenes: Gluten, Sesame, Milk, Fish

1. Pains croquants avec avocat, ricotta et saumon

Ingrédients: Salade Roma, Petits pois, Avocat, Ricotta, Jus de citron, Saumon fumé (Salmo salar, Ecosse, Norvège), Menthe, Sel, 

*Nous vous recommandons de manger avec du pain croquant sésame

Allergènes: Gluten, Sésame, Lait, Poissons

2. Birchermüesli with grilled pineapple

Ingredients: Pineapple, Oats, Buckwheat honey, Flax seeds, Cinnamon, Yogurt 

Allergenes: Gluten, Milk

2. Birchermüesli avec ananas grillé

Ingrédients: Ananas , Avoine, Miel de sarrasin, Graines de lin, Cannelle, Yaourt 

Allergènes: Gluten, Lait

3. Eggplant stew

Ingredients: Water, Eggplant, Cauliflower, Carrot, Onion, Smoked turkey (Italy), Arugula, Olive oil, Rice vinegar, Sesame oil, Soy sauce, Mint, Nori, Sesame, Salt, White pepper

Allergenes: Sesame, Soya, Gluten 

*Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C.

3. Ragoût d'aubergines

Ingrédients: Eau,  Aubergine, Chou Fleur, Carotte, Oignon, Dinde fumée (Italie), Roquette, Huile d'olive, Vinaigre de riz, Huile de sésame, Sauce Soja, Menthe, Nori, Sésame, Sel, Poivre blanc

Allergènes: Sésame, Soja, Gluten

* Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C. 

4. Almond cookies

Ingredients: Almond powder, Egg white, Agave syrup, Almonds, Salt 

Allergenes: Eggs, Almonds

4. Biscuits aux amandes

Ingrédients: Poudre d'amande, Blanc d’oeuf, Sirop d’agave, Amande effilée, Sel 

Allergènes: Oeufs, Amande

5. Veal chashuli (veal with vegetables in the Caucasian style)

Ingredients: Water, Veal (Switzerland), Eggplant, Pepper, Onion, Tomato, Coriander, Salt, White pepper

*Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C.

5. Chashuli de veau (veau aux légumes dans le style Caucasien)

Ingrédients: Eau, Veau (Suisse), Aubergine, Poivron , Oignon , Tomate, Coriandre, Sel, Poivre blanc

* Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C. 

On the 2000 and 2500 kcal menus: 

6. Spinach salad with pumpkin, chicken liver and honey-mustard sauce

Ingredients: Pumpkin, Chicken liver (France), Spinach, Pitted green olive, Orange juice, Honey, Lemon juice, Dijon mustard, Olive oil, Agave syrup, Sesame, White pepper

Allergenes: Sesame, Mustard

Dans les menus de 2000 et 2500 kcal: 

6. Salade d'épinards au courge, foie de poulet et sauce miel-moutarde

Ingrédients: Courge, Foie de poulet (France), Epinards, Olive verte dénoyautée, Jus d'orange, Miel, Jus de citron, Moutarde de Dijon, Huile d'olive, Sirop d'agave, Sésame, Poivre blanc

Allergènes: Sésame, Moutarde

01/10/2021 (Menu 12) 

1. Caesar club sandwich

Ingredients: Sandwich bread, Chicken (France), Iceberg lettuce, Sun-dried tomato, Parmesan, 0% yogurt, Anchovies, Dijon mustard, Salt, White pepper

Allergenes: Gluten, Milk, Fish, Mustard

1. Club sandwich César

Ingrédients: Pain de mie, Poulet (France), Laitue Iceberg, Tomate séchée, Parmesan, Yaourt 0%, Anchois, Moutarde de Dijon, Sel, Poivre blanc

Allergènes: Gluten, Lait, Poissons, Moutarde

2.  Pancakes with cottage cheese sauce 

Ingredients: Cottage cheese, Wheat flour, Egg, Agave syrup, Milk, Cream, Sodium bicarbonate, Salt

Allergenes: Gluten,  Milk, Eggs 

*Reheat only the pancakes in the microwave 1 min 900W or in the oven 3 min at 110 ° C.

2. Crêpes avec sauce fromage 

Ingrédients: Fromage Cottage cheese, Farine de blé, Œuf, Sirop d'agave, Lait, Crème, Bicarbonate de sodium, Sel

Allergènes: Gluten, Lait, Oeufs

*Réchauffer uniquement les crêpes au micro-ondes 1 min 900W ou au four 3 min à 110 °C.

3. Buckwheat noodles with seafood

Ingredients: Buckwheat noodles, Chinese cabbage, Prawns, Mussels, Soy sauce, Sesame oil, Ginger, White pepper

Allergenes: Crustaceans, Molluscs, Sesame, Soya, Gluten

* Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C.

3. Nouilles de sarrasin aux fruits de mer

Ingrédients: Nouilles au sarrasin, Chou chinois, Crevettes, Moules, Sauce soja, Huile de sésame, Gingembre, Poivre blanc

Allergènes: Crustacés, Mollusques, Sésame, Soja, Gluten

* Réchauffer au micro-onde 2 min 900W ou au four 5 min à 120 °C. 

4. Poppy roll

Ingredients: Water, Poppy, Milk, Egg, Agave syrup, Filo paste, Raisin, Dried apricot

Allergenes: Gluten, Milk, Eggs

4. Rouleau de pavot

Ingrédients: Eau, Pavot, Lait, Oeuf, Sirop d'agave, Pâte Filo, Raisin sec, Abricot sec

Allergènes: Gluten, Lait, Oeufs

5. Zucchini Bolognese gratin

Ingredients: Zucchini, Tomato, Water, Beef (Switzerland), Onion, Scamorza cheese, Adjika, Salt, Parsley, White pepper

* Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 12 min at 120 ° C

** We recommend to enjoy with cereal bread

Allergenes: Milk, Gluten, Nuts

5. Gratin de courgette à la bolognaise

Ingrédients: Courgette, Tomate, Eau, Bœuf (Suisse), Oignon, Fromage Scamorza, Adjika, Sel, Persil, Poivre blanc 

*Réchauffer au micro-onde 2 min 900W ou au four 5 min à 120 °C. 

**Nous vous recommandons de manger avec du pain céréales

Allergènes: Gluten, Lait, Fruits à coque

On the 2000 and 2500 kcal menus: 

6. Crispy veal salad

Ingredients: White cabbage, Broccoli, Veal (Switzerland), Sesame oil, Soy sauce, Mirin, Rice vinegar, Olive oil, Espelette pepper, Sesame, White pepper

*We recommend to enjoy with sesame crunchy bread

Allergenes: Gluten, Sésame, Soya

Dans les menus de 2000 et 2500 kcal: 

6. Salade croustillante de veau

Ingrédients: Chou blanc, Brocoli, Veau (Suisse), Huile de sésame, Sauce soja, Mirin, Vinaigre de riz, Huile d'olive, Piment d'Espelette, Sésame, Poivre blanc

*Nous vous recommandons de manger avec du pain croquant sésame

Allergènes: Gluten, Sésame, Soja

02/10/2021 (Menu 13) 

1. Poached egg with dried meat

Ingredients: Egg, Avocado, Arugula, Cured meat (Switzerland), Lemon juice

* Reheat in the microwave for 1 min 900W or in the oven for 3 min at 110 °C 

** We recommend enjoy with sesame crunchy bread

Allergenes: Gluten, Sésame, Eggs

1. Oeuf poché avec viande séché 

Ingrédients: Oeuf , Avocat, Roquette, Viande séché (Suisse), Jus de citron

*Réchauffer au micro-onde 1 min 900W ou au four 3 min à 110 °C. 

**Nous vous recommandons de manger avec du pain croquant sésame

Allergènes: Gluten, Sésame, Oeufs

2. “Rafaëllo” coconut fruit salad

Ingredients: Pineapple, Strawberry, Kiwi, Cottage cheese 1%, Agave syrup, Grated coconut 

Allergenes: Milk

2. Salade de fruits à la noix de coco “Rafaëllo”

Ingrédients: Ananas, Fraise, Kiwi, Cottage cheese 1%, Sirop d'agave, Noix de coco râpée, Xantane

Allergènes: Lait

3. Dal of lentils, wild rice and chicken

Ingredients: Coral lentils, Wild rice, Water, Tomato, Chicken (France), Coriander, Olive oil, King massala, Parsley, Salt, White pepper

*Reheat in the microwave for 2 min 900W or in the oven for 8 min at 120 ° C.

3. Dal de lentilles, riz sauvage et poulet

Ingrédients: Lentilles corail, Riz sauvage, Eau, Tomate, Poulet  (France), Coriandre, Huile d'olive, King massala, Persil, Sel, Poivre blanc

Réchauffer au micro-onde 2 min 900W ou au four 8 min à 120 °C. 

4. Almond and Cherry Brownie

Ingredients: Oat flour, Egg white, Almond flour, Cherry, Chocolate, Agave syrup

Allergenes: Gluten, Eggs, Nuts, Milk

4. Brownie aux amandes et aux cerises

Ingrédients: Farine d'avoine , Blanc d'œuf , Farine d'amande, Cerise, Chocolat, Sirop d'agave

Allergènes: Gluten, Oeufs, Lait, Fruits à coque

5. Honey crusted salmon, green beans

Ingredients: Glass bean, Salmon (Salmo salar, Scotland, Norway), Honey, Soy sauce, Salt, Sesame, White pepper

*Reheat in the microwave 2 min 900W or in the oven 8 min at 120 ° C.

Allergenes: Fish, Soya, Sesame, Gluten

5. Saumon en croûte de miel, haricot vert

Ingrédients: Haricot verre , Saumon (Salmo salar, Ecosse, Norvège), Miel, Sauce soja, Sel, Sésame , Poivre blanc 

*Réchauffer au micro-onde 2 min 900W ou au four 8 min à 120 °C. 

Allergènes: Soja, Sésame, Poissons, Gluten

On the 2000 and 2500 kcal menus: 

6. Calamari salad, egg and vegetables

Ingredients: Squid, Egg, Cucumber, Spinach, Olives, Greek yogurt, Dijon mustard, White pepper

* We recommend you to enjoy with cereal bread

Allergenes: Fish, Milk, Mustard, Gluten, Nuts

Dans les menus de 2000 et 2500 kcal: 

6. Salade de calamars, oeuf et légumes

Ingrédients: Calmar, Œuf, Concombre , Epinard, Olives, Yaourt grec , Moutarde de Dijon, Poivre blanc

*Nous vous recommandons de manger avec du pain céréales

Allergènes: Poissons, Lait, Moutarde, Gluten, Fruits à coque

03/10/2021 (Menu 14)

1. Scrambled eggs with turkey 

Ingredients: Egg, Tomato, Turkey (Germany), Milk, Salt, Olive oil, Basil, Thyme, White pepper

*Reheat in the microwave 1 min 900W or in the oven 3 min at 110 ° C.

** We recommend eating with sesame crunchy bread

Allergenes: Milk, Eggs, Gluten, Sesame

1. Scramble à la dinde

Ingrédients: Oeuf, Tomate, Dinde (Allemagne), Lait,Sel, Huile d'olive, Basilic, Thym, Poivre blanc 

*Réchauffer au micro-onde 1 min 900W ou au four 3 min à 110 °C. 

**Nous vous recommandons de manger avec du pain croquant sésame 

Allergènes: Oeufs, Lait,  Gluten, Sésame

2. Chia pudding with almonds 

Ingredients: Milk, Chia, Agave Syrup, Almonds, Berries, Vanilla 

Allergenes: Milk, Almonds

2. Pudding au Chia aux amandes 

Ingrédients: Lait, Chia, Sirop d'agave, Amandes, Baies, Vanille

Allergènes: Lait, Amandes

3. Cauliflower and chickpea curry 

Ingredients: Cauliflower, Rice, Chickpeas, Tomato, Spinach, Coconut milk, Onion, Olive oil, Curry paste, Salt, Pepper, Coriander

*Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C.

3. Curry de chou-fleur et pois chiches 

Ingrédients: Сhou-fleur, Riz, Pois chiche, Tomate, Epinard, Lait de coco, Oignon, Huile d'olive, Curry pate, Sel, Poivre, Coriandre

*Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C.  

4. Apple strudel

Ingredients: Apples, Filo paste, Raisin, Agave syrup, Egg white, Cinnamon

Allergenes: Gluten, Eggs

4. Strudel aux pommes

Ingrédients: Pommes, Pâte Filo, Raisin sec, Sirop d'agave, Blanc d'œuf, Cannelle 

Allergènes: Gluten, Oeufs

5. Beef Milanese with baked vegetables

Ingredients: Water, Beef (Switzerland), Tomato, Zucchini, Pepper, Carrot, Onion, Celery, Vegetable oil, Olive oil, Salt, Pepper

*Reheat in the microwave 3 min 900W or in the oven 10 min at 120 ° C.

Allergenes: Celery

5. Bœuf à la milanaise

Ingrédients: Eau, Bœuf (Suisse), Tomate, Courgette, Poivron, Carotte, Oignon, Céleri, Huile végétale, Huile d'olive, Sel, Poivre

*Réchauffer au micro-onde 3 min 900W ou au four 10 min à 120 °C. 

Allergènes: Céleri 

On the 2000 and 2500 kcal menus: 

6. Niçoise salad

Ingredients: Arugula, Potatoes, Tomato, Green beans, Tuna, Egg, Granular mustard, Red onion, Olive oil, White pepper

* We recommend to enjoy with cereal bread

Allergenes: Gluten, Fish, Eggs, Mustard, Nuts

Dans les menus de 2000 et 2500 kcal: 

6. Salade Niçoise

Ingrédients: Roquette, Pommes de terre, Tomate, Haricots verts, Thon, Œuf, Moutarde granuleuse, Oignon rouge, Huile d'olive, Poivre blanc

*Nous vous recommandons de manger avec du pain céréales

Allergènes: Gluten, Poissons, Oeufs, Moutarde, Fruits à coque